Sample image

Ремонт и строителство на покриви с керемиди.

Прочети повече ........

Sample image 2

Ремонт и изграждане на покриви с PVC мембрани.

Прочети повече ...

Sample image

Безшевни улуци, водосточни тръби, ламаринени профили. 

Прочети повече ...

Sample image

Битумни хидроизолации на покриви, основи, фундаменти.

Прочети повече ...

Ремонт на покриви, хидроизолации, топлоизолации, PVC мембрани, безшевни улуци.

                                                         
 
 

Ремонт на покриви, хидроизолации, топлоизолации, PVC мембрани, безшевни улуци.   Фирма Рус-Булстрой ЕООД е специализирана е в ремонт на покриви, цялостно изграждане на нов покрив, покривно тенекеджийство, хидроизолация и топлоизолация на всякакви строителни обекти. Извършваме и всички видове дейности свързани със строителството. Създадена през пролетта на 1996г. в гр. Русе от специалисти в областта на строителството, хидроизолациите и топлоизолациите, фирмата разполага със собствена база и голям арсенал от строителна техника и инструменти, готови да посрещнат всяко предизвикателство. Ние даваме на своите клиенти едно цялостно решение за ремонт или ново строителство. Не се налага да търсите различни фирми за отделните дейности - изкопи, грубо строителство, изграждане, монтаж, зидане, замазка, хидроизолация, топлоизолация, фаянс и теракота,  шпакловка, настилки и облицовка,  боядисване, ВиК, Ел, дограма, отопление, вентилация, транспорт и т. н. Всички обекти предаваме годни за незабавно ползване, изчистени и с изнесени строителни отпадъци до сметище. Ремонт на покриви, хидроизолации, топлоизолации, PVC мембрани, безшевни улуци.

   През годините сме се утвърдили на пазара, като фирма предлагаща коректност, високо качество на извършваните строително-монтажни дейности, чисти бизнес отношения. За всеки клиент правим предварителен оглед и изготвяме оферта с конкретни стойности на материалите, труда, разходните норми, срок за изпълнение и гаранционен срок. След одобрение сключваме ясен и разбираем договор с изброени дейности и крайна цена. Работили сме по обекти от всякакъв калибър - от крупни обекти с национално значение, до ремонт на покриви на жилищни кооперации, входове, къщи и вили. За всяка от изпълнените от нас дейности даваме многогодишна гаранция, придружена със сертификати за качество на използваните  материали от производителя им. 

   От началото на 2014 година фирмата започна собствено производство на Американски безшевни улуци, водосточни тръби, стандартни и нестандартни профили и окомплектовки. Освен това отворихме и работилница за всякакви тенекеджийски услуги.

 

  
 ЕВРОПЕЙСКИ ФОНД ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ
Договор № BG16RFOP002-2.089-4601-C01
Наименование на проекта:Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономически последствия от пандемията COVID-19
Главна цел:Осигуряване на оперативен капитал за българските малки преприятия,реализирали оборот над 500 000 лв.за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19
 
Бенефициент:"РУС-БУЛСТРОЙ"ЕООД
 
Обща стойност:50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране
Начало:31.08.2021 г.                          Край:30.11.2021 г.